Des de l’any 1945 i amb tres generacions d’història, la Impremta Pagès ha assolit l’art d’imprimir treballs de qualitat i amb la màxima garantia. Aconseguint així la confiança dels nostres clients i convertir-nos en una empresa de referència en el sector.

Ubicada al municipi d’Anglès, en el marc de la comarca de la Selva, des dels seus orígens. Ha estat una empresa dinàmica i en evolució i creixement constant gràcies, sobretot, a la confiança que hi han dipositat els nostres clients.

Amb el neguit de créixer i oferir nous productes, al 1995 neix Packaging Pagès, dedicat a crear qualsevol producte en format paper/cartró.

En el marc de la xarxa industrial de la zona, hem esdevingut una de les indústries més sòlides de la comarca. A nivell nacional, som un referent tant per la nostra autosuficiència en el sector, com per ser una empresa familiar moderna i modèlica.

Des de l’any 1945 Impremta Pagès i Packaging Pagès han crescut i evolucionat. Actualment comptem amb més de 50 professionals, amb una barreja heterogènia entre experiència i joventut. Tots ells amb coneixements en el món de les arts gràfiques. Formats per assessorar al client nou i tots els milers de clients que fa molts anys confi en en l’empresa.